Ladders en trappen keuren - NEN 2484

Laat uw personeel veilig en verantwoord werken; voorkom ongelukken en voldoe aan de Arbo eisen met de NEN keuring klimmateriaal. Uw ladders, trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens NEN normen NEN 2484 (ladders en trappen). Ook bent u verzekerd van deskundig advies over het onderhoud van uw materieel. Daarnaast ontvangt u hulp bij een eventuele risico inventarisatie. Na het keuren en certificeren van uw ladders en trappen krijgt uw materieel de vereiste keuringsstickers. Met de officiƫle NEN certificaten op voldoet u aan alle eisen; bij een eventuele ARBO controle kunt u dit direct en duidelijk aantonen. Loop geen onnodig risico en laat al uw ladders en trappen regelmatig NEN keuren en certificeren.

Certificaat

U ontvangt een officieel NEN keuringsbewijs (NEN certificaat)

Hoe lang duurt een keuring?

Dit hangt natuurlijk af van het aantal te keuren ladders en trappen en de staat waarin deze zich bevinden. Ter indicatie: een ladder keuren kost gemiddeld 15 minuten.

Hoe vaak klimmateriaal keuren?

De tijd tussen 2 controles van uw klimmaterialen wordt op basis van een risicoanalyse bepaald. Deze risicoanalyse moet door een bevoegd persoon worden uitgevoerd. In de meeste gevallen geldt een keuring voor 1 jaar. Onze medewerkers zijn bevoegd om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de volgende keuring noodzakelijk is. U bent ten alle tijden verantwoordelijk voor degelijk gereedschap.

Uw personeel veilig en verantwoord aan het werk; Voorkom ongelukken dankzij de NEN 2484 keuring ladders en trappen DEKEUREXPERT.NL